Site icon A3 Byggprojekt

Färgstarkt kök

Färgstarkt kök

Vi har hjälpt den här kunden i lite olika omgångar. Först tog vi ett lättare omtag av vardagsrummet med bl.a. ny väggfärg, förvaringsmöbler och slipning av den fina fiskbensparketten.

I nästa etapp tog vi ett helhetsgrepp om köket. Kunden sa ”överraska oss och vi är inte rädda för färg”, vilket var en rolig utmaning som vi gärna antog. Själva planlösningen var ganska begränsad så den kunde vi och behövde vi inte ändra så mkt. Men vi försökte använda den generösa takhöjden bättre. Det är väldigt sneda väggar och tak i lägenheten så vi försökte även räta upp vinklarna så gott det gick.

Den runda fejkteglade väggen spacklades och målades i en varm persikorosa ton. Köksstommar och luckor är från Ballingslöv V. Frölunda. Det rosa kaklet och röda fogen är från Toniton, bänkskivan är en roströd Silestone från Cosentino och terrazzogolvet kommer från Herrljunga Terrazzo. Det enda vi behöll var kundens befintliga taklampa från Normann Copenhagen, några färgglada ljusstakar och kundens tavlor. Vi föreslog och levererade nytt utdragbart matbord från Skovby och stolar från Fredericia. Vid sidan om högskåpen sitter en stege från Design House Stockholm.

I kommande etapp kommer vi att designa om hallen.

Foto: Anders Bergstedt

Rendering till kund

Bilder före renovering

Bilder före renovering

Se alla våra projekt
Exit mobile version