Medarbetare-A3

Daniel Wolgast

VD / Projektledare
daniel@a3byggprojekt.se

Linda S. Österbom

Lina Wolgast

Inredare
lina@studioa3.se

Albin Kvarnslätt

Inredningsassistent
albin@studioa3.se

Om oss

A3 Byggprojekt erbjuder projektledning och utförande av tjänster inom måleri, snickeriarbeten, el-, golv- och kakelarbeten mm. Studio A3 arbetar med inredning av privata bostäder, kontor och offentlig miljö. Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar för allt som gäller inredning och renovering i din bostad eller lokal.

Vår historia

Vintern 2005 grundade Susanne Van Hollebeke inredningsföretaget Moodhouse AB. Affärsidén var att styla bostäder inför försäljning, och idag är Moodhouse AB störst i Sverige inom det området. Många av kunderna blev så nöjda med inredningen inför försäljningen att de ville ha hjälp i sina nya bostäder de skulle flytta in i. Då startade tankarna på ett nytt bolag där vi kunde erbjuda tjänster anpassade till kundernas nya bostäder. Att bo och leva i ett hem, eller att arbeta på ett kontor, kräver ju så mycket mer av en inredning i form av funktion och kvalitet än att vara en vacker kuliss på bild. Under 2009 grundades Moodhouse Interiör, som idag heter Studio A3.

Redan från början har Moodhouse kunder frågat om vi kan rekommendera bra hantverkare. Sakta men säkert började vi bygga upp ett informellt nätverk av riktigt duktiga hantverkare som vi kände oss trygga med att rekommendera. Tillslut blev det uppenbart att både vi och våra kunder var i behov av en tjänst där förtroende för hantverkare, pris och resultat var en självklarhet. Så föddes Moodhouse Home Service 2009, som idag heter A3 Byggprojekt.

A3 – NÄSTA STEG I UTVECKLINGEN

Vår utveckling har hela tiden drivits av vår passion för inredning och hem. Vi släpper inte ett projekt innan vi vet att det blivit precis som både vi och kunden vill ha det. Det är så man skapar vackra och funktionella hem att trivas och leva i.

Under de 10 år som vi varit verksamma har vi haft förmånen att hjälpa ett stort antal kunder med såväl inredningshjälp och renovering. I många av dessa projekt har vi arbetat tillsammans med nöjda kunder som resultat. För att förtydliga vårt kunderbjudande och stärka vår position på marknaden kände vi att det var dags för ett omtag 2018. Därför valde vi att byta namn till Studio A3 och A3 Byggprojekt.

Med fokus på kvalitet och stort personligt engagemang ser vi fram emot nya spännande uppdrag!