Medarbetare-A3

Daniel Wolgast

VD / Projektledare
daniel@a3byggprojekt.se

Linda S. Österbom

Lina Wolgast

Inredare
lina@studioa3.se

Albin Kvarnslätt

Inredningsassistent
albin@studioa3.se

Om oss

A3 Byggprojekt erbjuder projektledning och utförande av tjänster inom måleri, snickeriarbeten, el-, golv- och kakelarbeten mm. Studio A3 arbetar med inredning av privata bostäder, kontor och offentlig miljö. Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar för allt som gäller inredning och renovering i din bostad eller lokal.

Vår historia

Vintern 2005 grundade Susanne Van Hollebeke inredningsföretaget Moodhouse AB. Affärsidén var att styla bostäder inför försäljning, och idag är Moodhouse AB störst i Sverige inom det området. Många av kunderna blev så nöjda med inredningen inför försäljningen att de ville ha hjälp i sina nya bostäder de skulle flytta in i. Då startade tankarna på ett nytt bolag där vi kunde erbjuda tjänster anpassade till kundernas nya bostäder. Att bo och leva i ett hem, eller att arbeta på ett kontor, kräver ju så mycket mer av en inredning i form av funktion och kvalitet än att vara en vacker kuliss på bild. Under 2009 grundades Moodhouse Interiör, som idag heter Studio A3.

Redan från början har Moodhouse kunder frågat om vi kan rekommendera bra hantverkare. Sakta men säkert började vi bygga upp ett informellt nätverk av riktigt duktiga hantverkare som vi kände oss trygga med att rekommendera. Tillslut blev det uppenbart att både vi och våra kunder var i behov av en tjänst där förtroende för hantverkare, pris och resultat var en självklarhet. Så föddes Moodhouse Home Service 2009, som idag heter A3 Byggprojekt.

A3 – NÄSTA STEG I UTVECKLINGEN

Vår utveckling har hela tiden drivits av vår passion för inredning och hem. Vi släpper inte ett projekt innan vi vet att det blivit precis som både vi och kunden vill ha det. Det är så man skapar vackra och funktionella hem att trivas och leva i.

Under de 10 år som vi varit verksamma har vi haft förmånen att hjälpa ett stort antal kunder med såväl inredningshjälp och renovering. I många av dessa projekt har vi arbetat tillsammans med nöjda kunder som resultat. För att förtydliga vårt kunderbjudande och stärka vår position på marknaden kände vi att det var dags för ett omtag 2018. Därför valde vi att byta namn till Studio A3 och A3 Byggprojekt.

Med fokus på kvalitet och stort personligt engagemang ser vi fram emot nya spännande uppdrag!

Våra hantverkare

För oss på A3 byggprojekt är det extremt viktigt med ordning och redan på alla nivåer i företaget. Ett byggprojekt är ett stort åtagande, ett förtroendeuppdrag, och det ställer höga krav på alla inblandade. Målet är gemensamt, att vi skall lämna ifrån oss ett väl utfört arbete och att du som kund skall känna dig riktigt nöjd med vad du har köpt. För att nå dit har vi utvecklat en affärsmodell där vi kan säkerställa vårt arbete från planering till utförande. I tillägg till detta kan vi luta oss tillbaka på 10 års erfarenhet av byggprojekt hos privatpersoner.

För oss handlar det om att alla skall få lov att göra det de kan bäst – lite som en motvikt till gör-det-själv-trenden. Visst kan du göra mycket själv, men låter du oss som proffs göra jobbet kan du vara säker på att det blir rätt gjort och inom en rimlig tidsram.

Det här är kanske det allra viktigaste med vårt erbjudande – att vi redan har gjort urvalet. Alla kan anlita en hantverkare, men hur ofta har man som privatperson tid, ork och möjlighet att göra en ordentlig marknadsundersökning innan man gör det?

Vi skräddarsyr våra arbetslag efter uppdragen – du får hjälp med precis det du behöver, när och där du behöver det. Vi sköter all logistik, all administration och alla kontakter.

Kontakta oss så tar vi hand om ditt projekt och du kan istället ägna dig åt att njuta av din fritid.

Våra leverantörer

Vi har en arbetsmodell i fyra steg för att alltid jobba med de bästa leverantörerna. Så här ser vår urvalsprocess och kvalitetssäkring ut:

1. MARKNAD

Först och främst scannar vi utbudet av leverantörer på marknaden. Detta för att vi vill samarbeta med de bästa på marknaden.

2. UTBILDNING

Vi kontrollerar hantverkarens/leverantörens behörighet och att de har den fackmannamässiga utbildning och den erfarenhet som tjänsten kräver.

3. UNDERSÖKNING

Vi kontrollerar våra leverantörer löpande så de betalar skatter och moms och att de håller sig till gällande avtal för respektive bransch.

4. AVTAL

Vi har leverantörsavtal med alla våra samarbetspartners.