Referenser

Läs om några av våra tidigare projekt. Vi hjälper både företag och privatpersoner, i allt från små renoveringsprojekt till stora nybyggen.

Helene och Lars Jansson

Vi är så fantastiskt nöjda med hur Daniel lugnt och tryggt skött vårt renoveringsprojekt av en gammal sekelskifteslägenhet. Han har tagit in duktiga hantverkare med äkta känsla och har lyckats hålla en tidsplan som var tight.

Magnus H

"A3 Byggprojekt hjälpte mig med ett inredningsprojekt som genomfördes med noggrannhet och kvalitetskänsla i arbetet. Alla inblandade visade upp ett proffsigt bemötande och stort engagemang som ledde fram till ett perfekt resultat. Varma rekommendationer!"

Ronnie Larsson Miles

"När vi skulle flytta in i vårt nyinköpta 70-talsradhus så hade vi mycket som vi ville få gjort. Tapetsering, måleriarbete, elarbeten, renovering av badrum och att bygga om förrådet i källaren till tvättstuga. Vi lät Daniel Wolgast på A3 Byggprojekt koordinera arbetet och kontakten med alla hantverkare, samtidigt som han agerade bollplank till oss med kreativa och smarta idéer på lösningar."

Mats Augurell

"A3 har genomfört ett mycket bra projekt i vårt hus. En total ombyggnation av tidigare bastu och badrum till ett stort badrum. Först presenterade Linda ett antal förslag sedan tog Daniel över som projektledare för hela arbetet. Alla hantverkare var mycket duktiga och trevliga och Daniel är en mycket trevlig och duktig projektledare. Vi har mycket att jämföra med, tidigare har vi byggt 2 hus och renoverat tre. Detta var absolut det bäst genomförda projektet."

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss när du vill, så tveka inte att höra av dig för att boka ett förutsättningslöst möte.

Ingen kund är för liten för oss. Välkommen!

A3 Byggprojekt
Fältspatsgatan 2
421 31 Västra Frölunda

Telefon: 031-762 45 95
E-post: daniel@a3byggprojekt.se

Denna sida skyddas av Google reCAPTCHA. Läs deras Privacy Policy och Terms of Service.