Badrumsrenovering

Ett vackert badrum precis som du vill ha det kan verkligen höja ditt välbefinnande varje dag, men också värdet på din bostad.

Renovera ditt badrum

Badrummet är tillsammans med köket, ett av de mest använda rummen i hemmet, samtidigt utgör det vid en renovering en av bostadens största investeringar. Därför är det viktigt att vara noga med alla detaljer om du är i färd med att renovera ditt badrum. Det är många beslut som skall fattas, vilken budget, planlösning, typ av tätskikt, vilken brunn, infällda spottar, dolda eller synliga rör. Listan är lång men du kan vara lugn, vi är experter på detta.

KOMPETENS LEDER TILL FÄRRE VATTENSKADOR

A3 Byggprojekt kan hjälpa dig hela vägen. Du slipper att ta hand om alla kontakter, tidsplanering och logistik, med allt vad det innebär. Vi gör det åt dig. Våra leverantörer är behöriga och har varit i branschen under många år och är experter på badrumsrenovering.

Vid vårt första möte går vi igenom dina idéer och önskemål. Efter detta har du två val, antingen låter du oss göra ett förslag på ditt badrum där vi optimerar ytan efter dina behov eller så kan du själv välja ut kakel, klinker, möbler och allt som hör till badrummet i vår leverantörs showroom.

Oavsett om du tar hjälp av oss eller gör alla val själv så ritar vi upp ditt nya badrum i 3D så att du får en bättre bild av hur det kommer att se ut. Du får sedan en komplett offert där allt från kakel och porslin till möbler, arbetskostnad samt ROT-avdrag ingår.

ANLITA ETT BEHÖRIGT FÖRETAG

Genom att anlita A3 Byggprojekt vid din badrumsrenovering får du ett fackmässigt utförande där gällande branschregler för våtutrymmen följs. Ett behörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum”, som förkortas BBV. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner. Behörigheten ger rätt att utfärda BBV:s kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Detta kvalitetsdokument eller våtrumsintyg är otroligt viktigt och blir en ren värdehandling om du tänker sälja bostaden eller skulle hamna i ett försäkringsärende.

Regler för vatten och avloppsinstallationer ingår inte i BBV, för dessa hänvisas till VVS-företagens branschregler Säker Vatten, dessa regler är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador.

Boka ett första möte idag på info@a3byggprojekt.se eller ring oss på 031-762 45 95.