Badrumsrenovering

Ett vackert badrum, precis som du vill ha det, kan göra varje dag lite bättre. Det ökar värdet på din bostad också.

Badrumsrenovering utan problem

Badrummet är ett av de mest använda rummen i hemmet. Det är också en av bostadens största investeringar. Det är många beslut som skall fattas om planlösning, materialval och utförande. Vi har erfarenhet av att utföra många och komplicerade badrumsrenoveringar och kan förekomma eventuella problem.

Renovera ditt badrum med A3 Byggprojekt

A3 Byggprojekt kan hjälpa dig hela vägen. Du slipper att ta hand om alla kontakter, tidsplanering och logistik, med allt vad det innebär. Vi gör det åt dig. Våra hantverkare är behöriga, har varit i branschen under många år och är experter på badrumsrenovering.

Designprocessen

Vårt första möte brukar vara hemma hos dig. Vi går igenom dina idéer och önskemål och tar alla mått som behövs. Efter det har du två val: 

- Låt oss göra ett färdigt förslag på hur ditt badrum ska se ut. Vi gör planritningen och materialval efter dina behov och värnar om din personliga smak.

- Du planerar själv och väljer ut kakel, klinker, möbler och allt annat som hör till badrummet i någon av våra leverantörers showroom. Vi förbereder dem på ert möte genom ritningar, bilder och praktisk information som de behöver.

Oavsett om du tar hjälp av oss eller gör alla val själv, så ritar vi upp ditt nya badrum i 3D så att du får en bättre bild av hur det kommer att se ut.

Planering

Vi gör upp en tidsplan som inkluderar alla moment i badrumsrenoveringen. Om inga större oförutsedda händelser dyker upp så kommer vi att hålla oss till den. En stor fördel med att anlita oss är att vi håller tempot i projektet och ser till att rätt hantverkare kommer in i rätt tid.

Offert & Fakturering

I nästa steg får du en komplett offert där allt från kakel och porslin till möbler, arbetskostnad och ROT-avdrag ingår. Många väljer en offert med fast pris, andra vill ha en löpande debitering. Vi sköter alla inköp till ett förmånligt inköpspris och du får bara fakturor från ett ställe under hela projektet. Vanligtvis en vid start och en när det är klart.

Endast behöriga hantverkare

När du anlitar A3 Byggprojekt vid din badrumsrenovering får du ett fackmässigt utförande där gällande branschregler för våtutrymmen följs. Våra hantverkare är utbildade av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum”. Det innebär att de använder godkända tätskiktssystem och väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

BBVs kvalitetsdokument

När ditt badrum är klart får du BBV:s kvalitetsdokument, som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Intyget blir en ren värdehandling om du tänker sälja bostaden eller hamnar i ett försäkringsärende.

Nästa steg

Är du intresserad av en badrumsrenovering?
Ring vår projektledare Daniel Wolgast direkt. Han kan svara på alla dina frågor.

Är du inte den telefonerande typen? Då skickar du enklast ett mail till Daniel genom att fylla i formuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.