Totalrenovera dig till ditt drömhem

Istället för att flytta eller bygga nytt, vad sägs om att totalrenovera din bostad till något som  funkar för dig? Livet är för kort för att bo i någon annans dröm.

Totalrenovera utan att pausa livet

En totalrenovering kommer att ge dig ett helt nytt hem. Det är ett spännande och roligt projekt. Men omfattande, i tid, pengar och engagemang. Om du vill att livet ska fortsätta ungefär som normalt under tiden är det klokt att ta hjälp. Inte bara av duktiga hantverkare, utan också av en byggprojektledare - som ser till att hantverkarna vet precis vad de ska göra och när de ska göra det. A3 Byggprojekt är experter på att projektleda totalrenoveringar!

Renovera med A3 Byggprojekt

Vi har byggprojektledaren, utvalda hantverkare i Göteborg och kompetens inom inredningsdesign genom vårt systerföretag Studio A3. Till oss kan du vända dig om du vill ha hjälp med delar av din renovering eller om du vill att vi ska ta hand om allt.

Var börjar man?

Vi bokar in ett möte hos dig eller på vårt kontor. Det beror lite på om du har en klar bild av vad som skall göras eller inte. Många av våra kunder vill ha hjälp från början: med planlösning, materialval och en funktionell sammanhängande design. Då får du träffa någon av inredarna på Studio A3 tillsammans med din projektledare hos A3 Byggprojekt: Daniel.

Planering

Om du väljer att gå vidare så gör Studio A3 ett inredningsförslag tillsammans med dig som ger oss på A3 Byggprojekt all information vi behöver för att genomföra totalrenoveringen enligt dina förväntningar. Vi gör upp en tidsplan som inkluderar alla moment. Om inga större oförutsedda händelser dyker upp så kommer vi att hålla oss till den.

Offert & Fakturering

När du är nöjd med planen tar vi fram en offert på hela jobbet. En del kunder väljer att få en offert med fast pris, andra vill köra med löpande debitering. Om du väljer en helhetslösning och låter oss sköta alla kontakter och inköp kommer du bara att få fakturor från ett ställe under hela, projektet och det är från oss. Generellt sett en vid start och en när det är klart. Större beställningar som kök och liknande betalas en handpenning på 20 % vid beställning.

Kan jag bo kvar under tiden?

Det beror på. Är det ett krav kan vi jobba runt det och ta ett rum i taget. Hantverkarna jobbar normalt mellan 7-16 och det kan såklart innebära en hel del buller på dagarna.

När är det klart?

Enligt tidsplan om inget oförutsett hänt eller vi kommit överens om att göra förändringar i planen under renoveringens gång. När vi är klara går vi igenom hela bostaden tillsammans med dig och besiktigar arbetet. Du är välkommen att ta in en egen besiktningsman också om du vill.

Nästa steg

Är du intresserad av en totalrenovering?
Ringvår projektledare Daniel Wolgast direkt. Han kan svara på alla dina frågor.

Är du inte den telefonerande typen? Då skickar du enklast ett mail till Daniel genom att fylla i formuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.