Köksrenovering

Hemmets hjärta. Här händer mycket varje dag och det ställer höga krav på design, funktion och bra materialval.

Investera i din köksrenovering

Köket är ofta hemmets mest använda rum. Det är också ofta bostadens största investering. Ett välplanerat och vackert kök kommer att öka värdet på din bostad och glädja dig varje dag. Låt oss göra det så bra som det kan bli! Det är många beslut som skall fattas på vägen mot ditt drömkök: planlösning, materialval och utförande. Vi hjälper dig med ditt livs enklaste och proffsigaste köksrenovering.

Renovera ditt kök med A3 Byggprojekt

A3 Byggprojekt kan hjälpa dig hela vägen. Du slipper att ta hand om kontakter med hantverkare, tidsplanering och logistik. Vi gör det åt dig. Våra hantverkare har varit i branschen under många år och är experter på köksrenovering.

Första mötet

Första mötet bokar vi hemma hos dig och du får träffa vår byggprojektledare Daniel. Då pratar vi om vad du har för behov, tankar och idéer. Vi tar mått och går igenom rummets förutsättningar.

Andra mötet

Möte nummer två är med en köksarkitekt hos någon av våra leverantörer. Daniel har med sig informationen från första mötet och ni tittar på lösningar i deras sortiment tillsammans.
Vid det här laget kanske du undrar varför Daniel ska vara med hela tiden? Det är för att han ska ha full koll på dina förväntningar och för att kunna guida dig utifrån A3 Byggprojekts långa erfarenhet av köksrenoveringar (det är en sak att rita kök - en annan att bygga dem). I det här mötet bestämmer vi vilken stil du vill ha och vilken funktionalitet du behöver.

3D-Skisser

Sen kommer vårt förslag på utformning av det nya köket. Köket har ritas upp i 3D och du får en bra bild av hur det kommer att se ut.

Offert & Plan

Du får en offert från oss som inkluderar allt; köket, övrigt material, arbete och ROT-avdrag. När du har godkänt den så beställs köket. Du får ett leveransdatum (samtliga produkter, möbler, vitvaror och övriga tillbehör levereras vid ett tillfälle) och en tidsplan för hela köksrenoveringen. Om inga oförutsedda händelser dyker upp, så kommer vi att hålla oss till den tidsplanen.

Genomförandet

Våra hantverkare arbetar normalt mellan klockan 7 och 16 och en genomsnittlig köksrenovering tar ungefär tre veckor. Vi tar hand om demonteringen av din gamla köksinredning och innan vi monterar det nya köket utför vi förarbeten, som renovering av väggar, tak och golvytor. Rör- och elarbeten utförs tryggt i samarbete med våra utvalda hantverkare. Vi projektleder så att rätt hantverkare kommer in i rätt tid.

När vi är klara går vi igenom hela köket tillsammans med dig och besiktigar hela renoveringen. Du ska känna dig helt nöjd innan vi avslutar projektet.

Nästa steg

Är du intresserad av en köksrenovering?
Ring vår projektledare Daniel Wolgast direkt. Han kan svara på alla dina frågor.

Är du inte den telefonerande typen? Då skickar du enklast ett mail till Daniel genom att fylla i formuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.