Köksrenovering

Renovera ditt kök

- hemmets hjärta

Köket har blivit hemmets hjärta. Det innebär också att det används mycket och det ställs höga krav på både design, funktion och hållbarhet. Förr eller senare kommer alla kök att behöva renoveras eller helt bytas ut.

Vi har stor erfarenhet av renovering av kök och genom vår erfarenhet kan vi hjälpa dig med ditt livs enklaste köksrenovering.

Vi börjar alltid med ett hembesök där du som kund beskriver vad du har för behov, tankar och idéer. Vi tar mått och går igenom rummets förutsättningar.

Efter detta bokar vi in ett möte med vår köksarkitekt på som går igenom sortiment och kommer med förslag på utformning av det nya köket. Kökets funktionalitet och stil fastställs och det nya köket ritas upp i 3D och du som kund får en bra bild av det nya köket.

Ofta passar man på att måla om och byta golv i samband med köksbytet, Du få en offert från oss på samtliga delar.

När detaljerna är klara så beställs köket. Du får ett leveransdatum och sedan en tidsplan för hela projektet.

Vi tar hand om demonteringen av din gamla köksinredning och innan vi monterar köket utför vi även förarbeten, som renovering av väggar, tak och golvytor. Rör- och elarbeten utförs tryggt i samarbete med våra behöriga leverantörer.

Samtliga produkter, möbler, vitvaror och övriga tillbehör som behövs för renoveringsprojektet levereras i en och samma leverans.

Köket monteras, vitvaror och blandare kopplas in, kakel eller likade sätts upp.

När renoveringen är klar går vi igenom köket med dig som kund och säkerställer dina förväntningar är uppfyllda.